Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 20:53

Kόντρα φιλάθλων Εργοτέλη-ΑΕΚ στο Ηράκλειο!

Kόντρα φιλάθλων Εργοτέλη-ΑΕΚ στο Ηράκλειο!

Κάποτε ήταν στο ίδιο μετερίζι. Τους ενώνουν τα χρώματα των δυο ομάδων, αλλά και πολλοί φίλοι της μιας ομάδας, είναι παραδοσιακά φίλοι της άλλης. Ενώ είχαν αδερφοποιηθεί κι' όλας! Ο λόγος για τους φίλους του Εργοτέλη και της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, οι οποίοι φαίνεται να έχουν έρθει σε ρήξη, τουλάχιστον σε ένα κομμάτι που αφορά στους οργανωμένους οπαδούς. Αυτό δείχνουν οι ανακοινώσεις εκατέρωθεν τις τελευταίες ημέρες. Την αρχή έκανε ο  σύνδεσμός Φίλων ΑΕΚ, ο οποίος με ανακοίνωση του (δημοσιεύεται παρακάτω) επέκρινε την στάση του Εργοτέλη στο θέμα των δανεικών. Η απάντηση ήρθε απο τους «Ντάλτονς» του Εργοτέλη. Διαβαστε παρακάτω τις δυο ανακοινώσεις:

H ανακοίνωση των Ντάλτονς

H ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ντάλτονς του Εργοτέλη αναφέρει: 

«Επειδή δυστυχώς η υποκρισία έχει διεισδύσει και στην καθημερινότητα του οπαδικού κινήματος, αλλά πρέπει να έχει και τα όριά της, σημειώνουμε τα παρακάτω:
Είμαστε περήφανοι ως ΕΡΓΟΤΕΛΙΤΕΣ.
Είμαστε περήφανοι διότι:
Δεν μας χάρισε κανείς εκατομμύρια χρεών μέσω άρθρων και λοιπών ευεργετικών διατάξεων εις βάρος του Δημοσίου, άρα όλων μας.
Δεν μπήκαν πρόεδροί μας στη φυλακή.
Δεν ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική για να «καθαρίσει» από χρέη εν μία νυκτί και να χάσουν μια για πάντα τα χρήματά τους εργαζόμενοι και άλλοι δικαιούχοι.
Δεν μας χαρίζει η Πολιτεία 20 εκατ. ευρώ για να φτιάξουμε ένα γήπεδο που μόνοι μας γκρεμίσαμε.
ΥΓ. Το λάθος μας είναι ότι «αδελφοποιηθήκαμε» με κάποιους που λίγα λεπτά αργότερα τραγουδούσαν «γ…ται το σπίτι του κάθε εργοτελίτη».
ΥΓ2. Περιμένουμε τον γνωστό-«άγνωστο» εμπνευστή της ανακοίνωσης να έρθει στο Παγκρήτιο και να μας το παίζει και πάλι Εργοτελίτης. Γνωστός στην πιάτσα ως «Άβερελ» για την… εξυπνάδα του.
ΥΓ3. Δεν μπαίνουμε ποτέ σε διαδικασία αντιπαράθεσης με οπαδούς καμίας ομάδας. Ωστόσο, το γεγονός ότι κάποιοι έγιναν ξαφνικά ευαίσθητοι σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας, αποδεικνύει ποιοι είναι οι τσάτσοι και ποιοι εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.
ΥΓ4. Καλούμε το κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας τώρα που μας εχει ανάγκη.
Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club Τηλέφωνο 2815004656 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

H ανακοίνωση του συνδεσμου φίλων της ΑΕΚ

H ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, η οποία είχε προηγηθεί  έγραφε τα παρακάτω:

«Στο ίδιο έργο θεατές. Ένα βρώμικο πρωτάθλημα, που οι περισσότερες ομάδες, για να σώσουν το τομάρι τους επιλέγουν να γίνουν τσιράκια του σιχαμερού θρύνου
Ομάδες φερέφωνα που εκτελούν εντολές – δοκιμάζουν παίχτες προς συμφέρον του αφεντικού τους, με αντάλλαγμα τη σωτηρία στην κατηγορία.
Μετά τους γνωστούς, από το παρελθόν Λεβαδειακούς- Πανιώνιους- Αρειανούς κλπ, σειρά έχει τώρα να σηκώσει τη σημαία στη παρέλαση των τσάτσων ο Εργοτέλης.
Κρίμα το κίτρινο χρώμα που φοράει.
Κρίμα η περηφάνια των παλιών Εργοτελιτών που είχαν σαν σημαία τους ότι ούτε στα δύσκολα χρόνια της χούντας δεν έσκυψαν το κεφάλι.
Κρίμα η προσπάθεια των νεόκοπων οπαδών που είχαν σαν μότο «μια ομάδα με ιστορία». Σε λίγο ούτε ομάδα θα έχουν και η ιστορία τους θα είναι μαύρη.
Λυπούμαστε μόνο γι’ αυτούς που μετά από μια σειρά συμπτώσεων και ενεργειών τους νόμιζαν πως είχαν αδερφοποιηθεί μαζί μας. Και λυπούμαστε γιατί χωρίς να το σπουδαιολογήσουμε δείξαμε ανοχή, χωρίς να δώσουμε την πρέπουσα σημασία στο θέμα και τους αφήσαμε να νομίζουν...
Αναγνωρίζοντας το λάθος μας και θέλοντας να μπούν τα πράγματα στη θέση τους δηλώνουμε ότι ο Σ. Φ. Α.Ε.Κ. Ηρακλείου με έτος ίδρυσης το 1974 δεν έχει καμία οικογενειακή σχέση με οπαδούς καμίας άλλης ομάδας .
Οικογένεια μας είναι η Α.Ε.Κ. και αδέρφια μας όσοι αγαπούν και ακλουθούν το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.
Υ.Γ. : Τελικά είναι πολύ διαφορετικό να είσαι Α.Ε.Κ.
Μόνοι μας και όλοι σας!!!!!»

Prismanews
HEADER ΡΟΗ